Golfstjerne accepterer enormt tilbudt fra saudiarabisk golfliga

Af: Nicolai Busekist

|

02/06/2022 10:00

Mest læste i dag

Golfstjernen har accepteret et enormt tilbud om at deltage i LIV Golf Invitational, som var for stort til at sige nej.

Dustin Johnson har accepteret et tilbud på hele 100 millioner pund, der skulle have været nok til at lokke ham over til den saudi-støttede golfliga. Det skriver The Sun.

Den tidligere verdensetter havde i første omgang afvist at skulle spille i næste uges LIV Golf Invitational, som bliver den første turneringer i den saudi-støttede liga.

Men den 37-årige stjerne har foretaget en kovending i starten af denne uge, efter at have modtaget det enorme tilbud fra LIV-tourens leder, Greg Norman.

Den dobbelte majorvinder tilslutter sig dermed Brits Lee Westwood, Ian Poulter og Graeme McDowell, der også er blandt de stjerner, der står klar til at slå ud på Centurion Club i Hertfordshire næste torsdag.

"Dustin har overvejet denne mulighed i de sidste par år. Til sidst besluttede han, at det var i hans og hans families bedste interesse at forfølge den," lød det fra Dustin Johnsons agent.

Johnson er i skrivende stund på tredjepladsen på PGA Tourens liste over spillere, der har tjent flest penge, hvor han er placeret bag Tiger Woods og Phil Mickelson med en indtjening på over 59 millioner pund.