Jon Rahm forlader PGA Tour til fordel for LIV Golf: Bliver betalt enormt milliardbeløb

08/12/2023 11:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Jon Rahm har sluttet sig til spillere som Phili Mickelson, Dustin Johnson og Brooks Koepka. Han har nemlig accepteret et stort tilbud fra LIV Golf.

Mest læste i dag

På det seneste har der svirret en del rygter om, at Jon Rahm kunne være på vej til LIV Golf. Nu er det ikke længere blot et rygte, men derimod en realitet. Den spanske stjerne har selv bekræftet, at han har valgt at tage imod et tilbud fra LIV Golf.

Det faktum, at han nu skifter PGA Tour ud med LIV Golf, står til at gøre ham til en meget velhavende mand. Flere medier rapporterer, at han har accepteret et tilbud på 300 millioner dollars. Det er svarende til omtrent to milliarder kroner.

Flere steder er der endda meldinger om, at beløbet kan være op mod det dobbelte. Selvom Rahm har bekræftet, at han skifter til LIV Golf, har han ikke udtalt sig som det finansielle aspekt af hans aftale.

"Jeg er stolt af at slutte mig til LIV Golf og være en del af noget nyt, der får sporten til at vokse," siger Rahm i en udtalelse ifølge Reuters.

"Jeg er ikke i tvivl om, at dette er en god mulighed for mig og min familie, og jeg er meget spændt på fremtiden."

Rahm er det største navn, der har besluttet at skifte PGA Tour ud med LIV Golf siden sidste år. Her formåede den omstridte golftour, der er finansieret af Saudi-Arabiens offentlige investeringsfond, PIF, at overbevise Cameron Smith.

På nuværende tidspunkt bliver Rahm anset for at være en af de mest populære skikkelser i golf. Derfor er det også et stort tab for PGA Tour, at han har valgt at skrive under på en aftale med LIV Golf.

Rygterne om hans skifte til LIV Golf har svirret i en del tid. De tog dog for alvor til, da han trak sig fra PGA-turneringen American Express i denne måned.