Phil Mickelson og Ian Poulter trækker sig

Af: Nicolai Busekist

|

28/09/2022 11:55

Mest læste i dag

Både Phil Mickelson, Ian Poulter og andre golfstjerner trækker sig fra et fælles søgsmål mod PGA Tour.

I starten af august valgte 11 golfspillere at lægge sag an mod PGA Tour. Nu er der dog fire af dem, der har trukket sig, da de ikke længere ønsker at tage del i søgsmålet.

En af dem, der har valgt at trække sig fra søgsmålet, er den store stjerne Phil Mickelson.

Den 52-årige amerikanske golfspiller har været en af hovedpersonerne i den strid, der på det seneste har været mellem PGA Tour og den den saudiarabisk støttede LIV Golf-tour.

Sidstnævnte har formået at trække en lang række af de helt store navne i golfens verden over til deres golftour. Det har de gjort, ved at betale dem store summer samt udlove store præmiesummer.

Phil Mickelson er dog ikke den eneste, der har besluttet sig for at trække sig fra søgsmålet. Det samme gør sig ifølge Reuters gældende for både Talor Gooch, Ian Poulter og Hudson Swafford.

LIV Golf har dog oplyst, at det ikke får nogen betydning for søgsmålet, da det komme til at fortsætte uden de fire spillere.

I alt gik 11 golfspillere til angreb på PGA Tour med et søgsmål. Det besluttede de sig for at gøre, da de blev udelukket fra PGA Tour, efter at have meldt ud, at de også ville spille på den kontroversielle LIV Golf-tour.