Håndboldstjerne i stort skifte

Af: Nicolai Busekist

|

04/02/2022 14:27

Mest læste i dag

Stjernen skifter til topklubben til sommer, og har underskrevet en toårig kontrakt med klubben 

Sandra Toft skifter Frankrig ud med nye omgivelser i Ungarn. Hun skifter nemlig fra den franske klub Brest til storklubben Gyor i Ungarn.

Sandra Toft skifter til Gyor til sommer, hvor hun har skrevet under på en aftale frem til 2024. Hun er blevet udset til at erstatte topmålmanden Amandine Leynaud, der stopper efter denne sæson. 

Det bekræfter Gyor på klubbens hjemmeside.

Dermed er der ved at samle sig en lille danskerklub i Ungarn. Landsholdsbacken Anne Mette Hansen har spillet i klubben siden 2017, mens både Sandra Toft og Line Haugsted kommer til klubben til sommer. 

Sandra Toft fortæller, at skiftet har været en drøm: 

"Det er en gammel drøm, der går i opfyldelse med skiftet til Gyor. Jeg har stået over for Gyor mange gange som modstander, og her er møderne enten endt uafgjort eller med en sejr til Gyor. Jeg har altid været fascineret af det miljø, der er rundt om klubben. Det er et fantastisk hold med et fantastisk publikum på lægterne," sagde Sandra Toft til klubbens hjemmeside. 

Klubben fra Ungarn hører til i den absolutte top i håndbold. De har vundet Champions League hele fem gange. Mens de også er dominerende i den ungarske liga, hvor de har vundet mesterskabet 15 gange.