Kæmpe 'bombe': Landsholdstræner stopper

Af: Emil Martesen

|

16/08/2023 09:42

Mest læste i dag

Henrik Kronborg stopper hos Skjern Håndbold ved udgangen af sommeren 2024.

Det sidder i den grad stadig på danskernes læber, at håndboldherrerne skrev historie, da de satte franskmændene til vægs, og vandt VM for tredje gang i træk. 

Og sidenhen har spillerne taget hul på endnu flere landskampe og klubhåndbolden igen.

Men klubben Skjern skal fra sommeren 2024 ud at finde en til det ledige trænersæde.

Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Efter fire bemærkelsesværdige år ved roret for Skjerns håndboldherrer, har cheftræner Henrik Kronborg løftet sløret for, at den kommende sæson vil være hans sidste med klubben.

Under Henrik Kronborgs ledelse har Skjern oplevet en periode med bemærkelsesværdige triumfer, herunder DM-guld og pokaltitlen.

Henrik Kronborgs beslutning kommer som en overraskelse for mange, men han ser tilbage med stolthed over de præstationer, han og holdet har opnået:

"De første fire sæsoner har alle indeholdt finaler eller medaljer, hvilket vi kan være stolte over", lyder det fra Henrik Kronborg.

Mens Henrik Kronborg forbereder sig på sin sidste sæson med Skjern, er sportschef Thomas Klitgaard allerede i gang med at finde en passende afløser.

Han benytter samtidig lejligheden til og understrege sort på hvidt, at han har stor forståelse for Henrik Kronborgs beslutning og takker ham for at give klubben god tid til at finde en ny træner.

Ud over sin rolle i Skjern har Henrik Kronborg også fungeret som assistent for herrelandsholdet i håndbold.

Med hans afgang fra Skjern på horisonten, er spørgsmålet nu, hvilken retning klubben vil tage, og hvem der vil træde ind og overtaget det ledige trænersæde.