Mikkel Hansen kommer med chokerende indrømmelse

Af: Nicolai Busekist

|

31/10/2023 09:30

Håndboldspiller Mikkel Hansen er kommet med en chokerende indrømmelse i kølvandet på hans sygdomsforløb.

Mest læste i dag

Mikkel Hansen har i år været på sidelinjen i en stor del af sæsonen. Det skyldes, at han har været sygemeldt med stress. I denne forbindelse har den 36-årige håndboldstjerne gjort sig store overvejelser.

Han er igen samlet med det danske landshold forud for deres Golden League-kampe. Men faktisk kunne det have set helt anderledes ud.

I et interview med B.T. afslører han, at han faktisk gjorde sig overvejelser om, hvorvidt han skulle vende retur. Det kunne derfor være endt med, at hverken landsholdet eller Aalborg Håndbold kunne have nydt godt af hans store talent igen.

"Da jeg vidste, at jeg gerne ville tilbage og spille igen, blev tiden brugt godt. Der blev lagt en fin plan i forhold til det fysiske. Nogle gange tror jeg ikke, det er en dårlig ting at komme lidt væk fra det hele og få lidt fornyet energi og motivation til det hele. Jeg nyder det hver evigt eneste dag lige nu. Det er sgu bare dejligt at være tilbage på banen," siger han til B.T.

Han understreger også, at han i løbet af sit sygdomsforløb brugte tid på at overveje, om han skulle fortsætte med at spille. I sidste ende besluttede han sig for, at den rette beslutning ville være, at han skulle vende tilbage til håndboldbanen.

"Når man går ind i sådan et sygdomsforløb, tænker man over, om det er det rigtige, man laver. Naturligvis har jeg tænkt over, om jeg skulle spille igen. Og om det gav mening at komme tilbage. Men det synes jeg, det gjorde," lyder det fra ham.