Den australske tennisstjerne har god grund til at smile i disse dage. For første gang i tre år har han nemlig vundet en ATP-turnering.

Søndag beviste Nick Kyrgios igen, at han er en af de bedste tennisspillere i verden. Her sikrede han sig nemlig sin første sejr i en ATP-turnering i tre år. Desuden var det hans syvende titel i alt.

LÆS OGSÅ: Nu er længe ventet UFC-kamp bekræftet

Den ofte kontroversielle tennisspiller sikrede sig sejren i finalen i Citi Open i Washington D.C. i USA. på overbevisende vis. Her vandt han nemlig over japanske Yoshihito Nishioka med sætcifrene 6-4, 6-3.

Ikke nok med det, så kan den 27-årige Nick Kyrgios faktisk også bryste sig af, at han formåede at spille sig gennem hele turneringen, uden at tabe et eneste parti i egen serv. Det skriver Ritzau.

Foruden at være hans syvende ATP-finale, så er det også første gang, at han har formået at spille sig frem til finalen i to turneringer i træk.

Sidst han stod i en finale, var nemlig tilbage i juli, hvor han formåede at spille sig frem til finalen i Wimbledon. Sejren fik han dog ikke med hjem, da han endte med at tabe til Novak Djokovic.

LÆS OGSÅ: Valgren ser fremad: Snart tilbage på cyklen

Sidste gang, han vandt en turnering, var faktisk også ved Citi Open. Det var tilbage i 2019, at han vandt denne turnering.