Mads Pedersen har sat sig et helt særligt mål for dette års Vuelta a Espana. Her vil han nemlig forsøge at vinde pointtrøjen.

Den danske cykelrytter har ikke planer om at nøjes med etapesejre under dette år Vuelta a Espana. Han har nemlig sat sig et højere mål for løbet.

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard hyldet på helt særlig vis

Efter lørdagens etape gjorde han det nemlig klart overfor TV 2 Sport, at han har planer om at gå efter vinde løbets pointtrøje.

“I går (fredag, red.) blev vi enige om, at vi lige så godt kan prøve. Så har vi også et mål hver dag, selv når det går op ad bakke. Vi kører efter pointtrøjen,” sagde han ifølge Ritzau til TV 2 Sport.

Og den danske cykelstjerne er da også kommet rigtig godt fra start i forhold til at vinde pointtrøjen, der ligesom i Tour de France også er grøn i Vuelta a Espana.

Efter lørdagens etape er han nemlig at finde på en delt førsteplads med 50 point. Han deler pladsen med Sam Bennett, der var manden, der slog Mads Pedersen på stregen i hollandske Utrecht lørdag.

LÆS OGSÅ: Joshua gik amok efter nederlag til Usyk

Den danske stjerne formåede dog at vinde den indlagte spurt i løbet af lørdagens etape. Det hjalp godt i regnskabet, da det nemlig sikrede ham 20 point.