NFL-stjerne idømt bøde på 37 millioner

Af: Nicolai Busekist

|

19/08/2022 08:16

Mest læste i dag

Den kendte NFL-spiller er ikke blot blevet idømt en stor bøde. Han er også blevet idømt hele 11 dages karantæne.

Deshaun Watson kan se frem til intet mindre end 11 dages karantæne uden løn. Ligeledes har han også fået en bøde på fem millioner dollars, hvilket er svarende til omtrent 37 millioner kroner.

Torsdag fik han nemlig skærpet sin straf, efter at være blevet anklaget for overgreb på adskillige kvinder. Det har NFL oplyst i en pressemeddelelse.

Derudover er det også et krav, at NFL-quarterbacken går i behandling hos eksperter, der vil foretage en evaluering af ham.

Både NFL og Cleveland Browns, hvor Deshaun Watson er ansat, vil hver især donere en million dollars til forebyggelse af seksuelle overgreb.

Den store bøde, som den kendte NFL-stjerne er blevet pålagt at betale, vil desuden også blive doneret. Derfor kommer den samlede donation til at løbe op i syv millioner dollars, hvilket svarer til ca. 52 millioner kroner.

I afgørelsen fra NFL fremgår det, at den 26-årige Deshaun Watson er blevet straffet, fordi han har forbrudt sig mod NFL's regler.

Deshaun Watson er blevet anklaget for at have begået adskillige overgreb på flere kvinder i perioden fra 2020 til 2021. Da det kom frem, ville NFL oprindeligt have, at han skulle have mindst et års karantæne, men sådan gik det ikke.