Forhandler med Bundesliga-stjerne: Han kan blive Erik ten Hags første sommerindkøb

Af: Nicolai Busekist

|

21/04/2023 11:57

Mest læste i dag

Erik ten Hag har planer om at give truppen i Manchester United en overhaling, og der er allerede dialog med det første transfermål.

Manchester United har planer om at foretage flere indkøb til sommer, og er angiveligt allerede i forhandlinger med Jeremie Frimpong, som de ønsker at hente i Bayern Leverkusen.

Den hollandske højreback skulle være Erik ten Hags foretrukne kandidat til at afløse Aaron Wan Bissaka, som han skulle være interesseret i at sælge til ham.

Frimpong fik hul på sin karriere i Manchester City, men han fik aldrig sit store gennembrud. Det medførte, at han tog en tur til Celtic, inden han blev hentet til den tyske Bundesliga.

Ifølge Manchester Evening News skulle Ten Hag være ivrig efter at hente Frimpong, og derfor er der allerede nu blevet åbnet forhandlinger med hans repræsentanter om et sommerskifte.

Forsvareren, der spiller for Bayer Leverkusen, har spillet i alt 86 kampe for den tyske klub, hvori han har bidraget med 10 mål.

Han har gang i en rigtig god sæson for Bundesliga-klubben, da han har scoret otte mål i 28 kampe i Bundesligaen denne sæson. Dertil har han også bidraget med fem oplæg i disse kampe.

Den hollandske forsvarer blev hentet til Leverkusen fra Celtic i januar 2021 for 13 mio. euro, er steget i værdien siden skiftet. I dag menes hans værdi at være cirka 35 mio. euro.

Den 22-årige forsvarer var ungdomsspiller i Manchester City, inden han skiftede til Celtic. Han var desuden med i den hollandske trup under VM i Qatar, men han fik ikke spilletid.

For at gøre plads til nye indkøb, herunder Frimpong, er Ten Hag klar til at skille sig af med flere forskellige spillere til sommer, herunder Wan-Bissaka, Harry Maguire, Brandon Williams, Alex Telles og Eric Bailly.