Holger Rune i fornemt selskab: Nu deler han chokerende udmelding

08/08/2023 08:47

|

Emil Martesen

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Mest læste i dag

Holger Rune maner til ro.

Der peges på Holger Rune som en del af den nye ‘Big 3’, hvilket også omfatter Carlos Alcaraz og Jannik Sinner.

Den danske tennisstjerne har ikke ønsket at udtale sig om dette, da kun Alcaraz har vundet en Grand Slam-titel. Det har hverken han selv eller Sinner.

Rune har arbejdet sig frem i tennisverdenen, og befinder sig i den øverste del af ATP-verdensranglisten i en alder af 20 år.

Havde det ikke været for Alcaraz, som har leveret bedre resultater, ville man betragte den unge dansker som det største talent på ATP Touren.

På et pressemøde forud for Rogers Cup i Toronto, har Rune udtalt sig om ‘den nye Big 3’.

Han afviste disse sammenligninger ved at sige, at det er for tidligt at drage sådanne konklusioner. Desuden fremhævede han også, at det kun er Alcaraz, der har vundet Grand Slam-titler af de tre.

Han anerkendte også sin unge alder og det faktum, at han stadig har god tid til at nå sine mål:

“Jeg ved det, og jeg hørte folk tale om det og ting. Det er for tidligt at sige, og kun én af os har vundet en Grand Slam, og det er Carlos. Men ja, vi er unge og har tiden på vores side", siger Holger.

“Men alligevel skal vi levere resultaterne, så jeg ved, at jeg skal fokusere på mig selv. Jeg er sikker på, at Jannik, og jeg er sikker på, at Alcaraz gør det. Vi tager vores egen rejse, og så er det en debat for tennissporten".

Og på trods af, at den danske tenniskomet maner til ro, så kan der ikke sås den mindste tvivl om hvad Holger Rune allerede har vist tennisverdenen på trods af hans unge alder.