Jonas Vingegaards rival, Tadej Pogacar straffet: Folk kan ikke tro deres egne ører, når de hører hvorfor

Af: Emil Martesen

|

10/08/2023 10:30

Mest læste i dag

Den slovenske cykelstjerne er havnet i massiv modvind.

Selvom det efterhånden er et godt stykke tid siden, at verdens største cykelløb lakkede mod enden, så er den slovenske cykelstjerne i øjeblikket til VM i Glasgow.

Og i søndags blev der taget hul VM i landevej, hvor Tadej Pogacar igen var blandt favoritterne.

Men det blev aldrig det VM, som han havde håbet på.

Det var nemlig Van Der Poel der trak det længste strå og endte øverst på sejrsskamlen. Tadej Pogacar måtte nøjes med en bronzemedalje.

Og selvom en bronzemedalje aldrig er nok for cykelstjernen, så blev ondt værre.

Tadej Pogacar havde svært ved at få sagt noget efter søndagens VM-løb. Det skyldtes, at han fik det dårligt under et interview, og derfor blev han eskorteret væk fra stedet.

Men det stopper ikke her.

Det var dog ikke blot efter løbet, at han havde svært ved at stille op til interviews.

Ifølge Feltet.dk var han heller ikke klar til at lade sig interviewe inden løbet. Det er ellers et krav, at man som rytter står til rådighed for pressen i forbindelse med VM-løbet.

Det har betydet, at den kendte UAE-rytter er blevet straffet med en bøde, fordi han ikke stillede opi mized-zone til interviews. Dette skulle han have gjort efter den indledende præsentation på scenen i Edinburgh.

Bøden beløber sig til 500 schweizerfranc, hvilket svarer til cirka 3.800 kroner, men da Tadej Pogacar er en af de bedst betalte ryttere i verden, vil det næppe blive et problem for ham at hoste op med de knap 4.000 kroner.