Jürgen Klopps drømmehold i Liverpool, hvis de fuldfører tre yderligere transfers

10/07/2023 21:21

|

Emil Martesen

Foto: Naomi Baker/Getty Images

Mest læste i dag

Liverpool starter deres 2023/2024 Premier League-sæson med en spændende åbningskamp mod Mauricio Pochettinos Chelsea næste måned.

Efter en skuffende sæson sidste gang, hvor de hverken vandt noget sølv eller sikrede Champions League-fodbold, har Klopp og Liverpool-ledelsen valgt at forny deres hold ved at lade langvarige stjerner som James Milner, Roberto Firmino, Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita forlade Merseyside.Liverpool-fans vil være tilfredse med klubbens tidlige sommerindkøb, hvor midtbanestjernerne Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister er skiftet til Anfield, hvilket tilføjer meget nødvendige ben og kreativitet til midten af parken.

Selvom et tredje sommervindueunderskrift ikke synes umiddelbar, er det svært at forestille sig, at kun to nye spillere kan udfylde hullet efter fem, hvis du inkluderer Arthur Melos retur til Juventus.

Der er blevet trukket forbindelser til spillere som Romeo Lavia, Khephren Thuram og Gabri Veiga, mens nyheder opstod sidste uge om, at Reds har spurgt ind til Levi Colwills fremtid hos Chelsea.

Den 20-årige er sat til samtaler med Pochettino efter at have hjulpet England med at vinde det europæiske U21-mesterskab.På grund af FSG's omkostningseffektive rekrutteringsstrategi kan udgående spillere spille en rolle i mængden af aktivitet, vi ser på Anfield denne sommer.

Spillere som Thiago, Jordan Henderson og Mohamed Salah er blevet forbundet med flytninger til Saudi-Arabien i nyere tid, med Joel Matip siges at være af interesse for Besiktas.Hvis Matip faktisk forlader, er en ekstra forsvarer sikker på at være på Klopps ønskeliste - hvis det ikke allerede er det.

I øjeblikket repræsenterer Virgil van Dijk, Matip, Ibrahima Konate, Joe Gomez og Nat Phillips alle højrefodede defensive muligheder. Den sidstnævnte siges at være genstand for interesse fra Leeds og Feyenoord. Tilføjelsen af den venstrefodede Colwill kunne ændre dynamikken i Liverpools opbygningsspil og gøre dem til en mere truende enhed, når de er i besiddelse af bolden.

Der er tvivl om hans fremtid, da Colwill ønsker forsikringer om mængden af førsteholdsfodbold, der er tilgængelig for ham hos Chelsea næste sæson, og han står over for konkurrence fra den anden venstrefodede forsvarer Benoit Badiashile.I midtbanen kunne Reds også forbedre sig yderligere stilistisk gennem yderligere tilføjelser.

Lavia udviklede et ry som en af Premier Leagues mest presresistente midtbanespillere sidste sæson og ville fungere som en opgradering på enten Milner, Oxlade-Chamberlain, Keita eller Arthur.Den tyske journalist Florian Plettenberg hævder, at mens der i øjeblikket ikke er nogen aftale på plads med Southampton, er Reds-chef Klopp særligt ivrig efter at tilføje Lavia til hans hold.

Det tilføjes også, at den belgiske stjerne endnu ikke har aftalt personlige vilkår med Liverpool, og at de nedrykkede Saints vil kræve et gebyr på £50m for den tidligere Manchester City-mand.Thuram er en anden stil af spiller, der normalt spiller som en defensiv midtbanespiller, men kan lide at drible og bevæge sig ind i modstanderens boks.

Sidste sæson bidrog han direkte til 10 mål i alle turneringer. Den spanske kilde Nacional hævder, at Frankrigs midtbanespiller er ønsket af Reds, Bayern München og Barcelona. Dog vil sidstnævnte angiveligt have svært ved at opfylde Nices krav. Nice siges at ville have omkring £25.6m for Thuram, et gebyr som Liverpool angiveligt er parat til at betale for, hvad der ville være deres tredje underskrift af sommeren.

I angrebet er Reds bestemt til at blive bedre. Både Darwin Nunez og Cody Gakpo kan forventes at nyde forbedrede sæsoner nu, de har tilpasset sig engelsk fodbold, mens Luis Diaz og Diogo Jota har vist, hvad de kan gøre, når de er tilgængelige. Ingen tvivler på Salahs evner heller!Med alt det i tankerne, her er hvad Klopps drømmehold kunne se ud, når transfer-vinduet lukker, forudsat at Reds signerer Colwill, Thuram og Lavia:

Målmænd

Alisson

Caoimhin Kelleher

Adrian

Forsvarere

Levi Colwill

Joe Gomez

Virgil van Dijk

Ibrahima Konate

Kostas Tsimikas

Andy Robertson

Joel Matip

Trent Alexander-Arnold

Midtbanespillere

Khephren Thuram

Romeo Lavia

Fabinho

Thiago

Dominik Szoboszlai

Alexis Mac Allister

Jordan Henderson

Curtis Jones

Harvey Elliot

Stefan Bajetic

Angribere

Luis Diaz

Mohammed Salah

Cody Gakpo

Diogo Jota

Darwin Nunez