Kynisk besked fra Lance Armstrong til Jonas Vingegaard

10/07/2023 10:17

|

Emil Martesen

foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den tidligere professionelle cykelrytter Lance Armstrong har i sin podcast 'The Move' givet et klart råd til Jonas Vingegaard og hans hold, Jumbo-Visma. Armstrong mener, at Vingegaard, der er indehaver af den gule trøje i Tour de France, skal stoppe med at tabe tid til sin nærmeste konkurrent, Tadej Pogacar.

Armstrong, der analyserer hver etape af Touren sammen med George Hincapie, er bekymret for Vingegaards situation, selvom han er i gult.

Han mener, at selv små tidstab på 5-6 sekunder kan være mentalt nedbrydende.

"De skal have en dag, hvor de forbliver lige og føler sig gode. De skal have en dag, hvor de føler, at de har kontrollen over dynamikken," siger Armstrong.

Armstrong påpeger også, at Vingegaard, som indehaver af den gule trøje, skal svare på spørgsmål i en pressekonference på begge af Tourens hviledage.

Han forudser, at dette vil blive en udfordring for danskeren.

"Han bliver stillet 50 spørgsmål om det. Det bliver surt. Vi skal være ærlige, det bliver surt. Og ingen af de spørgsmål vil få ham til at føle, som om momentum er på hans side. Efter alle de spørgsmål kommer han til at føle, at han er blevet sparket til et par gange," vurderer Armstrong.

Hvad synes du om Lance Armstrongs råd til Jonas Vingegaard? Tror du, at Vingegaard vil være i stand til at stoppe tidstabet til Pogacar?