Alcaraz om Djokovic: 'Jeg tror på, jeg kan slå ham'

Af: Nicolai Busekist

|

16/07/2023 05:55

Mest læste i dag

Søndag eftermiddag skal Carlos Alcaraz forsøge at vinde over Novak Djokovic, der ikke har tabt på Centre Court siden 2013.

Søndag skal der spilles finale i Wimbledon. Her kommer verdens nummer et og to til at stå ansigt til ansigt, da Alcaraz og Djokovic skal spille om titlen.

Førstnævnte sikrede sig en plads i finalen med en flot præstation mod russiske Daniil Medveded. Derfor mener han heller ikke, at han har grund til at frygte kampen mod Djokovic.

Den serbiske stjerne er naturligvis ivrig efter at vinde finalen, da det vil være hans ottende Wimbledon-titel - og den femte i træk. Desuden vil det også være hans Grand Slam-titel nummer 24.

Efter sin semifinale udtalte Alcaraz, at han føler sig overbevist om, at han vil kunne slå Djokovic.

"Jeg tror på, jeg kan slå ham her," sagde han ifølge Ritzau.

"Alle ved, hvor stor en legende, han er. Han kommer til at være virkelig svær at spille imod. Jeg vil kæmpe. Jeg vil tro på mig selv."

Alcaraz har indtil videre vundet en enkelt Grand Slam-titel i sin karriere. Den vandt han, da han sejrede i US Open-finalen sidste år. Det er desuden første gang, han står i en finale i Wimbledon.

På trods af, at det bliver Djokovic' niende finale i Wimbledon, og hans Grand Slam-finale nummer 35, er Alcaraz ikke skræmt.

De to tennisstjerner har spillet mod hinanden to gange før. De har hver vundet én kamp. Djokovic vandt deres seneste opgør, der fandt sted i French Open-semifinalen.