Alexander Zverevs ekskæreste kommer med chokerende påstand

Af: Nicolai Busekist

|

04/11/2023 15:30

Alexander Zverevs ekskæreste Brenda Patea er kommet med en ny chokerende påstand mod tennisspilleren.

Mest læste i dag

Det er ikke pæne ord, som Alexander Zverev har fået med på vejen fra sin kæreste. Hun har nemlig hævdet, at han ville 'blive rasende', hvis bare hun flyttede nogle af hans bamser.

Onsdag blev han kendt skyldig i at have begået vold mod Patea ved en domstol i Berlin. I denne forbindelse blev han også idømt en bøde på 391.500 pund. Han har dog afvist alle anklager fra hans tidligere kæreste, og har derfor også anket dommen.

"Proceduren er skandaløs. Der kan ikke være tale om en retfærdig, forfatningsmæssig procedure. Hr. Zverev vil gribe ind over for dette med alle mulige midler," meddelte hans advokater efter dommen.

Patea menes at have datet Zverev i mindre end 12 måneder mellem 2019 og fødslen af deres datter, Mayla, i 2021.

Hun har hævdet, at Zverevs jaloux og efterfølgende 'gentagne fysiske vold mod hende' kunne blive udløst af små ting. Ifølge Daily Star kunne det være noget så simpelt som om, at hun flyttede med hans samling af tøjdyr.

Patea forklarede til Süddeutsche Zeitung, at den tyske tennisstjerne engang 'skubbede hende mod væggen og kvalte hende under et skænderi på gangen'.

Patea tilføjede, at dette førte til 'smerter i halsen, nakkeområdet og synkebesvær'. Zverev har også været genstand for en 15 måneder lang undersøgelse af ATP, som blev konkluderet i januar 2023.

De konkluderede, at der var 'utilstrækkelige beviser til at underbygge offentliggjorte påstande om vold. Denne afgørelse kan dog revurderes, hvis der kommer nye beviser frem i lyset, eller hvis en retssag afslører overtrædelser af ATP-reglerne'.

Zverev har hele tiden nægtet, at der skulle være hold i anklagerne fra Patea.