Det ligner en ganske almindelig træning for Holger Rune og Daniil Medvedev - få sekunder senere tager situationen uventet drejning

16/08/2023 13:00

|

Emil Martesen

Foto: Twitter

Mest læste i dag

Blot få sekunder senere tager situationen en uventet drejning.

Selvom man efterhånden har set et hav af eksempler på, at verdens topatleter er ikke immune over for frustrationer, så tog denne situation en ganske uventet drejning, da Daniil Medvedev under en træningssession lavede en række dobbeltfejl.

Under træningssessionen ved 2023 Cincinnati Masters blev den russiske tennisstjerne set kaste sin ketsjer i frustration efter en række dobbeltfejl mod Holger Rune.

Daniil Medvedev, som tidligere har haft stor succes i Cincinnati, herunder en sejr i 2019 og to semifinaler i 2021 og 2022, har følt presset ved at vende tilbage til hardcourts.

Hans tidligere præstationer på denne overflade har sat en høj standard, som han konstant stræber efter at leve op til.

Og på trods af, at han tidligere i år havde stor succes, var hans præstation i Toronto ikke op til hans egne forventninger.

Efter at have tabt til Alex de Minaur i Toronto, hvor han afsluttede kampen med en dobbeltfejl, var Daniil Medvedev tydeligt frustreret.

Og denne frustration fortsatte ind i hans træning i Cincinnati, hvor han igen afsluttede med en dobbeltfejl.

Selvom Daniil Medvedevs ketsjerkastning kan ses som en simpel reaktion på en dårlig dag, viser det også det pres, som topatleter konstant føler, og den konstante stræben efter perfektion.

Du kan se situationen herunder: