Her kan Roger Federer vende tilbage

Af: Nicolai Busekist

|

30/05/2022 12:00

Mest læste i dag

Roger Federer har ikke været i aktion på en tennisbane i næsten et år. Derfor har der også været stor spekulation om, hvornår og hvorvidt han vender tilbage.

Nu lyder det, at han potentielt kan tage del i Laver Cup, der bliver spillet i London senere på året. Turneringen bliver spillet i O2 Arena mellem fredag den 23. juni og søndag den 25. juni.

Ifølge Mirror mener hans agent, Tony Godsick, at han kan være blandt de tennisspillere, der tilslutter sig Team Europa i forbindelse med Laver Cup.

"Jeg tror, ​​at Laver Cup kan være, hvis det er den første turnering, han vender tilbage til, en god entré for ham, fordi han vil være omgivet af venner og kammerater," sagde han.

"Selvom du har spillet tennis så længe, ​​som han har gjort, er det rart at have lidt støtte, når man kommer tilbage efter sådan en pause."

I Laver Cup, der kan beskrives som tennissportens Ryder Cup, spiller Team Europe mod resten af verden i en turnering, der strækker sig over tre dage. Federer tryllede idéen frem i en taxa i Shanghai, og han ville hylde Rod Laver.

Det har været en stor succes på sociale medier, men også en kommercielt lukrativ begivenhed, hvor kombinationen af ​​Federer og rivalen, der blev ven, Rafael Nadal, opfyldte millioner af fans' drømme.

Selvom begivenheden er vildt populær, sigter Federer dog utvivlsomt efter at vende tilbage til ATP Touren.

"Jeg kender Roger godt nok til at vide, at han stadig har brændende lyst til at konkurrere. Hans egentlige motivation er at vende tilbage for at konkurrere på ATP Touren og på en måde prøve at afslutte sin karriere, sådan som han ønsker at afslutte den - sundt og vellykket og på hans præmisser," sagde Godsick.