Holger Rune avancerer

Af: Nicolai Busekist

|

28/09/2022 07:56

Mest læste i dag

Det danske tennistalent avancerer i Bulgarien, hvor han vandt en tæt kamp over Tim van Rijthoven. Her måtte begge sæt klares i en tiebreak.

Holger Rune har sikret sig en plads i anden runde ved ATP-turneringen i Bulgarien. Den sikrede han sig, da han vandt over hollandske Tim van Rijthoven.

Derfor fik den 19-årige dansker også indledte turneringen med en sejr, der blev sikret i to sæt. Holger Rune vandt over den seks år ældre hollænder med cifrene 7-6, 7-6.

Efter kampen udtalte han, at det føles rigtig godt, at han formåede at vinde over hollænderen - især taget i betragtning af, at han kun har nået at træne i et par dage i Sofia i Bulgarien.

"Det føles rigtig godt. Jeg har kun haft et par dages træning her, men jeg nyder virkelig tiden. Det var en hård kamp i første runde, og jeg er super glad for at gå videre," siger han til ATP Tourens hjemmeside.

Den danske stjerner ligge i skrivende stund på en 31. plads i verden. Han har tidligere stået overfor Tim van Rijthoven, som han har slået én gang før. Den hollandske spiller er at finde på en 109. plads på listen.

Holger Rune er seedet som nummer fem i ATP-turneringen, der bliver spillet i Sofia i Bulgarien.

I næste runde kommer han til at stå overfor vinderen af opgøret mellem Bernabe Zapata Miralles og Lorenzo Sonego. De spiller senere onsdag, hvor Holger Rune derfor vil kende sin næste modstander.