Holger Rune deler ærlig besked til Caroline Wozniacki

10/08/2023 17:00

|

Emil Martesen

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Mest læste i dag

Holger Rune løfter sløret for en ærlig besked til den tidligere verdensetter.

Efter en overraskende tilbagevenden til tennisverdenen ser den tidligere verdensetter, Caroline Wozniacki, frem til igen at duellere på banen.

Og man skal heller ikke spole tiden tilbage, før den danske tennisstjerne leverede et overlegent comeback , da hun tog hul på turneringen i Montreal.

Eftersigende har Caroline Wozniacki allerede øjnene rettet mod OL i 2024 i Paris Olympics, hvor hun håber på at danne et dynamisk dobbeltspil med den nuværende verdens nr. 6, Holger Rune.

Rune, der har set en meteorisk stigning i sin karriere siden Wozniackis pensionering, udtrykte sin begejstring for muligheden:

"Det ville være virkelig sejt. Jeg kan virkelig godt lide hende både som person og spiller. Det ville være den perfekte kombination for mig ved OL. Jeg håber, vi kan få det til at ske", sagde han ifølge Tennis World USA.

Caroline Wozniacki trak sig tilbage fra professionel tennis tilbage i 2020, og var kendt som en af spillets bedste i mange år. Efter hendes pensionering trådte Rune ind på scenen for dansk tennis og blev prompte en top-10 spiller.

Og med begge spilleres passion og dedikation til spillet ser fremtiden for dansk tennis lys ud, især med udsigten til et stærkt dobbeltspil ved de kommende Olympiske Lege.