Holger Rune med rørende hyldest til mor

08/11/2022 09:54

|

Nicolai Busekist

Foto: Ibrahim Ezzat/NurPhoto via Getty Images

Mest læste i dag

Efter sin triumf ved Paris Masters sendt en rørende hyldest til sin mor, der altid har været en støtte for ham i tenniskarrierens op- og nedture.

Søndag formåede danske Holger Rune for alvor at skrive sig ind i dansk tennishistorie, da han vandt over Novak Djokovic i finalen ved Paris Masters.

Efterfølgende har det blot 19-årige tennistalent sendt en rørende hyldest til sin mor, Anneke Rune, som altid har været en trofast støtte for ham.

Efter at have sikret sig sejren, var han da også hurtigt henne hos sin mor, for at give hende et kram.

I et interview med ATP har han åbnet op omkring den store betydning, som hans mor har haft for hans karriere. Faktisk slår han fast, at han ikke havde været, hvor han er i dag, hvis det ikke havde været for hans mor.

"Hun er så vigtig. Uden hende ville jeg jo åbenlyst ikke være her i dag. Hun har støttet mig, siden jeg var en lille dreng, og hun er her stadig. Det er fantastisk at have hende ved min side," siger han til ATP's hjemmeside.

Det var dog ikke kun Anneke Rune, der var til stede. Det var hans far og søster også, hvilket den unge tennisstjerne har været rigtig glad.

Potentielt set kan Holger Rune være blandt de otte deltagende tennisstjerner, når sæsonfinalen afvikles i italienske Torino fra på søndag. Han er nemlig førstereserve, hvilket betyder, at han kan få en plads, hvis en anden spiller melder fra.