Holger Rune sætter rekord

Af: Nicolai Busekist

|

18/07/2022 09:25

Mest læste i dag

Det danske tennistalent har sat en ny rekord, selvom han har tabt de seneste fem kampe, han har spillet.

Den blot 19-årige tennisstjerne har taget et enkelt skridt op på verdensranglisten, hvilket betyder, at han har sat en ny rekord.

Holger Rune kan nemlig bryste sig af at være den danske tennisspiller i historien, der har haft den bedste placering på ATP-ranglisten. Det skriver Ritzau.

Mandag er listen nemlig blevet opdateret, og her er Holger Rune rykket en enkelt placering frem, så han nu er at finde på en 27. plads på listen.

Allerede i maj sikrede han sig dog status som den danske tennisspiller, der har haft den bedste placering på ATP-listen, da han blev placeret som nr. 40.

Til trods for, at han er rykket en placering frem på ATP-listen, er det faktisk ikke gået Holger Rune specielt godt på det seneste.

Tværtimod har han tabt de sidste fem kampe i træk, hvilket han skal forsøge at lave om på i denne uge, da han tirsdag skal i aktion ved Hamburg Open.

I sin første kamp skal han spille mod Tallon Griekspoor, hvor han altså får muligheden for at vende den dårlige stime, som han har været inde i på det seneste.