Holger Rune skriver historie: Første dansker nogensinde

Af: Nicolai Busekist

|

17/05/2022 12:00

Mest læste i dag

Holger Rune har fået rigtig godt gang i sin karriere på det seneste, og nu har den unge tennisstjerne skrevet dansk historie.

Har man blot den mindste interesse for tennis, har man næppe kunne undgå at se, at danske Holger Rune er braget ind på den internationale scene på det seneste.

Det fik han blandt andet slået fast ved ATP-turneringen BMW Open i München, som han endte med at vinde. Det er den første ATP-turnering, den 19-årige stjerne har vundet.

Det er dog ikke alt, for mandag havde han igen god grund til at juble. Her fik han nemlig igen slået fast, at hans karriere kører på skinner, for han skrev nemlig dansk tennishistorie. Det skriver B.T.

Mandag blev ATP-verdensranglisten i single nemlig opdateret. Kaster man et blik på denne liste, kan man se, at den 19-årige dansker har sikret sig en plads som nummer 40 i verden.

Det er naturligvis en imponerende bedrift i sig selv, men hvad der gør den særligt imponerende er, at han nu kan bryste sig af at være den dansker i historien, der har været bedst placeret på ATP-verdensranglisten i single.

Derfor har han nu vippet Kenneth Carlsen af pinden, der tidligere var den dansker, der havde opnået den højeste placering, hvilket han gjorde tilbage i 1993, hvor han sikrede sig en plads som nummer 41.