Nu er den gal igen: Nick Kyrgios deler trist meddelelse

Af: Emil Martesen

|

15/08/2023 17:00

Mest læste i dag

Nu er den gal igen for Nick Kyrgios.

Mens Nick Kyrgios' tilbagetrækning fra den sjette udgave af Ultimate Tennis Showdown (UTS) i Frankfurt har skabt overskrifter, rejser det også spørgsmål om, hvad hans fravær betyder for turneringen og tennisverdenen som helhed.

Nick Kyrgios, der har kæmpet med en række skader i denne sæson, har endnu ikke fastsat en tilbagevendelsesdato, selvom UTS Tour håber, at han vil deltage i turneringens tredje etape i Seoul i slutningen af november.

Det skriver tennis-infinity.

Og med hans fravær ved US Open er det nu officielt, at Nick Kyrgios ikke vil deltage i nogen af de fire Grand Slams i denne sæson. Dette vil sandsynligvis resultere i, at hans rangering falder til et nyt lavpunkt uden for verdens top 400.

Udover hans skadesproblemer har Nick Kyrgios også været i centrum for kontroverser uden for grønsværen. Mange mener, at han ikke længere er engageret i sporten, en opfattelse forstærket af hans nylige udtalelser om ikke at ville spille op til 33 år eller kun at spille en meget begrænset tidsplan, selv når han er i form.

Og med Nick Kyrgios' fravær står UTS Frankfurt over for udfordringen med at finde en erstatning, der kan matche den australske stjernes karisma og talent.