Tennisstjerne slår vild rekord

Af: Nicolai Busekist

|

29/06/2022 10:00

Mest læste i dag

Iga Swiatek havde god grund til at juble, da hun vandt sin første kamp i dette års Wimbledon.

Da Swiatek tirdag vandt over kroaten Jana Fett i Wimbledon, vandt hun ikke blot sin første kamp ved den prestigefyldte turnering. Hun slog nemlig også en vild rekord i kvindetennis.

Med sin sejr over Jana Fett i Wimbledon, der endte 6-0, 6-3, sikrede hun sig sin 36. sejr i træk, og at hun nu kan bryste sig af at have den længste vinderstime i hele dette årtusind.

Rekorden har hun snuppet fra den verdenskendte Venus Williams, der tilbage i 2000 nåede at vinde hele 35 kampe i træk. Det skriver Ritzau.

Tirsdagens kamp mod Jana Fette er den første kamp, som Iga Swiatek har spillet, siden hun kunne løfte trofæet, efter at have vundet French Open.

De 36 sejre i træk har også været nok til, at Iga Swiatek nu tangerer amerikanske Monica Seles, der tilbage i 1990 opnåede at vinde hele 36 kampe i træk.

Formår hun også at vinde sin næste kamp, kan hun kæmpe sig op på siden af Martina Hingis, der i 1997 vandt intet mindre end 37 kampe i streg.

Det kan hollandske Lesley Kerhove dog ende med at sætte en stopper for, da det er hende, som Iga Swiatek skal stå overfor i den næste runde af Wimbledon.