Trine Marie Vingegaard afslører helt særlig drøm for Jonas Vingegaard

Af: Emil Martesen

|

15/08/2023 13:15

Mest læste i dag

Nu har Trine Marie delt hudløst ærlige ord.

Den helt store Tour-feber har efterhånden lagt sig efter Jonas Vingegaard for alvor satte sin evige rival, Tadej Pogacar, til vægs og sikrede sig den samlede sejr i verdens største cykelløb. 

Men midt i den store triumf så det dagens lys, at den danske cykelstjerne stiller til start i endnu en Grand Tour, der inden længe løber af stablen.

Der er for alvor lagt i kakkelovnen til et brag af en Grand Tour, når der inden længe blændes op for Vuelta a Espana.

Og mens Jonas Vingegaard har fejret utallige triumfer på cykelbanen, herunder den bemærkelsesværdige sejr i Tour de France, er der én drøm, der endnu ikke er blevet realiseret.

Denne drøm kommer ikke fra Jonas selv, men fra hans hustru, Trine Marie Hansen.

Trine ser en fremtid, hvor Jonas ikke kun dominerer i Tour de France, men også i de to andre Grand Tours - Giro d'Italia og Vuelta a España:

"Min stille drøm er jo, at Jonas kører alle tre grand tours på et år", afslørede hun i et interview med B.T.

Selvom Jonas allerede har bekræftet sin deltagelse i Vuelta a España, hvor han vil dele kaptajnrollen med slovenske Primoz Roglic, er Trines drøm stadig en stor udfordring. At deltage i alle tre Grand Tours i ét år kræver ikke kun fysisk udholdenhed, men også mental styrke.

Udover hans professionelle ambitioner er Jonas kendt som et dedikeret familiemenneske. Trine og deres datter fulgte ham tæt under Tour de France, hvilket understreger den stærke familieforbindelse.

Men med den stigende tid i udlandet overvejer familien nu en mulig flytning for at sikre datterens hverdag.

Mens Jonas fortsætter med at skabe overskrifter med sine præstationer på cykelbanen, er det klart, at hans succes også er drevet af støtten og visionerne fra hans nærmeste.