Trods dårlig stime: Holger Rune sætter ny rekord

Af: Nicolai Busekist

|

09/08/2022 08:58

Mest læste i dag

Holger Rune er inde i en dårlig stime for tiden, der har budt på en lang række nederlag, der kun har været afbrudt af en enkelt sejr.

Til trods for, at det ikke er gået helt, som han har ønsket på banen, er der alligevel fremgang at spore. Den danske tennisstjerne har nemlig igen taget et spring frem på ATP-ranglisten. Det skriver Ritzau.

Den kun 19-årige Holger Rune kan nu bryste sig af at være ligger nummer 26 i verden. Det er ikke blot hans bedste placering nogensinde, men også den bedste placering for en dansk tennisspiller nogensinde.

Så selvom han på det seneste har haft det svært med at finde sit bedste spil frem inde på banen, så bliver han altså ved med at kravle længere op på verdensranglisten.

Da listen blev opdateret mandag, rykkede han to pladser frem, da han ugen forinden var at finde på en samlet 28. plads på listen.

Fremgangen sikrede Holger Rune sig, da han nåede frem til tredje runde ved en ATP-turnering i Washington i sidste uge.

Her blev han dog sendt ud, efter at have siddet over i første runde og have vundet sin kamp i anden runde. Kampen han vandt i anden runde, var hans første sejr, siden han formåede at spille sig til kvartfinalen i French Open for over to måneder siden.