Bokselegende rygtes på vej tilbage i ringen

Af: Nicolai Busekist

|

18/01/2022 13:56

Mest læste i dag

Mange turde ikke at bokse mod ham i hans storhedstid. Nu ser det ud til, at han måske får en boksekamp mere, der vil indbringe mange millioner.

Den tidligere stjernebokser Mike Tyson skal måske finde sjippetovet og boksehandsker frem igen. Det rygtes nemlig, at han skal i ringen igen. 

Ifølge Express skulle han være i gang med at aftale en showkamp mod YouTuber-stjerne Jake Paul i Las Vegas. 

Kampen skulle angiveligt kunne indbringe omkring 320 millioner til deling. Og kilder tæt på Mike Tyson siger, at det kun er en aftale om pengefordelingen, der mangler: 

"Der er indgået en mundtlig aftale mellem parterne, men ligesom alle former for sportsforretning, handler det nu om pengefordelingen," siger kilden omkring kampen. 

Til at starte med snakkede man slet ikke om en kamp mod Jake Paul, men derimod mod hans bror Logan Paul, som også har bokset mod bokselegenden Floyd Mayweather.

Men det har vist sig, at Jake Paul er et større navn indenfor boksning, efter hans imponerende start på karrieren, hvor han har vundet fem ud af fem kampe. 

Jake Paul mener da også, at hans boksekarriere vil tage et nøk opad, hvis han går i ringen med den legendariske Mike Tyson. 

Kilden tæt på mener også, at kampen vil samle folk fra forskellige tidsaldre indenfor boksning: 

"Denne kamp bygger bro mellem old school-boksefans og den nye generation af følgere."

Kampen kan allerede blive en realitet senere i år.