Hjælperytter kommer med godt nyt til Mads Pedersen

Af: Nicolai Busekist

|

11/10/2023 18:00

Mads Pedersen har fået gode nyheder fra sin hjælperytter Tim Declercq, der skifter til Lidl-Trek i næste sæson.

Mest læste i dag

Mads Pedersen kan glæde sig over, at han får selskab af flere nye holdkammerater i næste sæson. Blandt andet kommer han til at få selskab af Tim Declercq.

Lidl-Trek har generelt rustet en del op i de seneste måneder. I denne forbindelse er det også lykkedes dem at indgå en aftale med den rutinerede Tim Declercq, som slutter sig til holdet i næste sæson

Han har gennem de seneste syv år slået sit navn fast i cykelverdenen, ved at tage store føringer i de største løb. Faktisk har han formået at gøre dette i en sådan grad, at han er endt med at få navnet 'traktoren'.

Nu er det blevet tid til det næste skridt i hans karriere, da han fra den kommende sæson kan kalde sig Lidl-Trek-rytter. Det er noget, som den 34-årige Declercq se meget frem til – og især én rytter ser han frem til at hjælpe og arbejde sammen med.

"Jeg ser frem til at gøre mit arbejde for alle holdets ryttere, der ønsker det. Jeg håber samtidig, at jeg kan være en værdifuld hjælper for Mads Pedersen i klassikerne og Grand Tours," fortæller han i et interview med mediet Wielerflits ifølge TV 2 Sport.

Derudover hæfter han sig også ved, at han godt kan lide Lidl-Treks måde at køre cykelløb. Det er derfor også en af årsagerne til, at han ser frem til skiftet.

"Det er et hold, der vokser og har gode værdier. Jeg kan godt lide den måde, de kører cykelløb på, og de tager et skridt op år for år. Jeg glæder mig til at køre for dem," lyder det.

Declercq er ikke det eneste nye navne, der kommer til at fremgå af holdkortet hos Lidl-Trek i næste sæson. De har nemlig indgået aftaler med flere andre prominente ryttere.

Blandt andet har de allerede offentliggjort aftaler med Tao Geoghegan Hart, Jonathan Milan, Sam Oomen og Carlos Verona. Dertil henter de også Andrea Bagioli hos Quick-Step, hvor han på nuværende tidspunkter holdkammerater med Declercq.