Lance Armstrong kritiserer Vingegaard-holdkammerat

Af: Nicolai Busekist

|

19/07/2022 09:42

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard må klare sig uden Primoz Roglic, der valgte at trække sig fra Tour de France forud for 15. etape.

Denne beslutning blev truffet med afsæt i, at han slog skulderen tidligere i løbet. Ganske vist har han cyklet flere etaper efterfølgende, men alligevel valgte han at trække sig fra løbet.

Det er naturligvis noget, der kan ende med at få betydning for danske Jonas Vingegaard, da det betyder, at han har en hjælper mindre til at hjælpe i kampen om den gule trøje.

Dette har ført til, at beslutningen om at trække Roglic ud af løbet, har fået kritik fra flere kanter. En af dem, der har kritiseret beslutningen, er den tidligere cykelstjerne Lance Armstrong.

"Selv hvis din skulder gør en smule ondt, forsøger du altså at blive i løbet. Men selvfølgelig kan han ikke tvinges. Vi er selvfølgelig ikke i holdbussen, men denne historie er ikke god," lyder det i hans podcast 'The Move' ifølge TV 2.

Han mener, at der er tale om en beslutning, der er blevet taget af Roglic selv, hvilket er en indikation af, at tingene ikke fungerer optimalt på Jumbo-Visma-holdet.

"Jeg ville have været chokeret, hvis noget lignende var sket på mit hold. Jeg tror, at det var en individuel beslutning af Roglic, og det indikerer, at tingene ikke er gode internt på holdet," siger han.