Tidligere Vuelta-vinder trækker sig: Har fået corona

Af: Nicolai Busekist

|

31/08/2022 10:44

Mest læste i dag

Flere ryttere er blevet tvunget til at udgå fra Vuelta a Espana med corona. Den eneste i rækken, er den tidligere vinder, Simon Yates.

Simon Yates har vist sig som en mand, der havde potentiale til at vinde Vuelta a Espana i år. Nu står det dog klart, at han ikke får chancen for at bevise, at han kan.

Han vandt Vuelta a Espana i 2018, men det er ikke en triumf, han kan få lov til at gentage i år. Den britiske cykelrytter er nemlig blevet testet positiv for corona, og derfor er han tvunget til at udgå fra løbet.

Det oplyser det australske hold Team BikeExchange-Jayco på Twitter.

Tirsdag viste han sig ellers fra sin gode side, og det var derfor ikke til at se, at han var ramt af sygdom. På den 31 kilometer lange enkeltstart kørte han nemlig den syvende hurtigste tid.

Hans flotte tid på tirsdagens enkeltstart betød, at han avancerede til nummer fem i klassementet. Han lå derfor til at konkurrere med om en podieplads, men det er der nu blevet sat en stopper for.

Yates er dog langt fra den eneste, der har været nødt til at trække sig fra dette års Vuelta a Espana. Faktisk er han den 16. rytter, der har været nødt til at forlade løbet.