Wout van Aert får ny kontrakt

22/09/2022 07:42

|

Nicolai Busekist

Foto: Tim de Waele/Getty Images

Mest læste i dag

Belgiske Wout van Aert er en meget eftertragtet cykelrytter. Til trods for dette, har han ingen planer om at forlade Jumbo-Visma.

Skulle det ske, at Wout van Aert pludselig stod uden kontrakt, ville han kunne vælge og vrage mellem World Tour-holdene. Det ser dog ikke ud til, at det vil ske lige foreløbig.

Det hollandske cykelhold Jumbo-Visma har nemlig meldt ud, at han har fået en ny kontrakt. På sin hjemmeside skriver holdet, at der er blevet lagt yderligere to år til cykelstjernens kontrakt.

Oprindeligt havde han kontrakt frem til 2024, men denne er nu blevet forlænget. De to parter er nemlig blevet enige om at fortsætte samarbejdet frem til 2026, skriver Ritzau.

Wout van Aert afslører, at han er glad for at være en del af Jumbo-Visma. Derfor tøvede han heller ikke, da han blev tilbudt at forlænge sin kontrakt med holdet.

"Jeg har det rigtig godt på holdet. Vi har allerede vist, at jeg kan levere på mit højeste niveau her. Det skyldes også de faciliteter, jeg har her," sige han til holdets hjemmeside.

"Vi blev hurtigt enige. Jeg tror ikke, et længere samarbejde udgør nogen risiko, for vi har været i stand til at forbedre os hvert år i fire år," fortsætter han.

I år havde han stor succes under Tour de France, hvor han ikke blot var en eksemplarisk hjælperytter for Jonas Vingegaard, men også selv vandt den grønne pointtrøje.