Det skulle have været en ganske almindelig dag på kontoret for Lionel Messi: Få minutter senere ankom politiet

Af: Emil Martesen

|

06/09/2023 20:00

Fodbold
Foto: Megan Briggs/Getty Images
Foto: Megan Briggs/Getty Images
Der var ikke meget at skrive hjem om.

Mest læste i dag

Lionel Messi har fået intet mindre end en fantastisk start på sit eventyr på den anden side af Atlanten.

Og den argentinske troldmand har da også været startskuddet til en større interresse for fodbold i den amerikanske by Miami.

I den forbindelse forstår man skam godt, at et hav kendisser ønsker at lægge vejen forbi deres kampe.

Og forleden var ingen undtagelse.

Her skulle Lionel Messi endnu engang i aktion for Inter Miami.

Men der gik ikke længe før situationen tog en uventet drejning.

Her blev baseball-stjernen Julio Urias anholdt i nærheden af stadion i Los Angeles.

Julio Urias, en fremtrædende spiller for Los Angeles Dodgers, blev anholdt på grund af mistanke om huslig vold, hvilket kaster en skygge over den ellers festlige begivenhed.

Julio Urias' anholdelse kom som et resultat af hans navn, der optræder på en liste over kendisser, der var planlagt til at deltage i kampen. Politiet var i stand til at lokalisere ham gennem denne liste, hvilket førte til hans anholdelse uden for stadion.

Denne hændelse har igen bragt Julio Urias i offentlighedens søgelys, da han tidligere har været involveret i en lignende episode, hvor han skubbede en kvinde, en handling der resulterede i en suspension fra ligaen på 20 kampe.

Efter anholdelsen blev Julio Urias løsladt mod en kaution på $50.000 og er planlagt til at møde i retten den 27. september. I mellemtiden har Dodgers-organisationen udstedt en erklæring, hvor de bekræfter, at de er opmærksomme på sagen og at Julio Urias ikke vil rejse med holdet, mens de indsamler yderligere information om hændelsen.

Mens fans og tilskuere forventede en aften med fodboldglæde og stjerneglans, har denne hændelse sat et dystert præg på begivenheden, og minder os om vigtigheden af at tage standpunkt mod vold i alle dens former.