FCK bekræfter salg af stor stjerne - men én ting kan gøre ondt værre

Af: Emil Martesen

|

06/09/2023 12:26

Foto: Anders Kjaerbye/Getty Images
Foto: Anders Kjaerbye/Getty Images
Èn ting kan gøre ondt værre.

Mest læste i dag

Den polske målmand vinker farvel til FC København, og drager i stedet en smule sydpå, hvor han fra næsten sæson skal tørne ud for Wolfsburg.

Men faktisk kan ondt blive endnu værre for FC København-fansene.

Det oplyser Parken Sport & Entertainment i en selskabsmeddelelse.

For selvom det først onsdag blev officielt, at man har solgt stjernekeeperen, Kamil Grabara, til den tyske klub Wolfsburg, så har en overraskende nyhed set dagens lys i forbindelse med transferen til Bundesliga-klubben.

Kamil Grabara, der har været en central figur i FCK's defensiv, har vundet hjerterne hos mange fans med sine imponerende præstationer på banen. Hans evne til at foretage afgørende redninger i kritiske øjeblikke har gjort ham til en uvurderlig del af holdet.

Men nu står han over for en ny udfordring i Bundesligaen, hvor han vil få mulighed for at demonstrere sin klasse på en endnu større scene.

Men det stopper ikke her.

Wolfsburg, der har haft et godt øje til den unge målmand, har sikret sig en aftale, der potentielt kunne se Kamil Grabara slutte sig til holdet allerede i januar. Dette afhænger af, om de to klubber kan nå til enighed om de specifikke vilkår for overgangen.

Uanset hvad, er det klart, at den polske målmand er klar til at tage skridtet op og bevise sig selv i en af Europas topfodboldligaer.