Erik ten Hag får stort transferbudget til januars transfervindue

Af: Nicolai Busekist

|

16/09/2022 09:57

Mest læste i dag

Erik ten Hag kommer ikke til at mangle penge i januars transfervindue. Han får nemlig et budget på næsten 600 millioner kroner.

Manchester United-træneren får 70 millioner pund at købe ind for i januars transfervindue. Det er svarende til cirka 600 millioner kroner.

Ender det med, at den engelske klub skiller sig af med Cristiano Ronaldo, vil der være endnu flere penge at spendere i starten af næste år.

Denne sommer er der blevet brugt mange penge af De Røde Djævle, da de brugte hele 215 millioner pund, hvilket er svarende til omtrent 1,8 milliarder kroner.

Blandt andet hentede de Antony i Ajax for 85 millioner pund, Casemiro i Real Madrid for 70 millioner pund samt Lisandro Martinez for 50 millioner pund.

Til trods for, at de har lavet flere store indkøb denne sommer, er de dog ikke færdige med at handle. Når transfervinduet åbner, vil Erik ten Hag dog igen gå på indkøb.

Ifølge The Sun er ledelsen i den engelske klub klar til at give den hollandske træner et transferbudget på 70 millioner pund, så han kan foretage flere indkøb, når vi træder ind i det nye år.

Hvis Cristiano Ronaldo ender med at blive solgt, vil budgettet blive hævet til 100 millioner pund. Hertil vil der også være bedre plads i lønbudgettet, hvis portugiseren forlader klubben.