Manchester United udfører 'større undersøgelse' efter Ten Hag-bekymring

14/10/2023 20:38

|

Nicolai Busekist

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
Manchester United har besluttet at iværksætte en intern undersøgelse.

Mest læste i dag

I Manchester United har man på det seneste været hårdt ramt af skader. Dette har nu fået den engelske klub til at iværksætte en intern undersøgelse.

United har haft deres værste start på en Premier League-sæson i 37 år, hvilket delvist skyldes en række skader på Ten Hags mandskab.

Efter otte Premier League-kampe har United allerede haft 16 spillere ude med skader.

Dette gælder blandt andet Rasmus Højlund, Sofyan Amrabat, Mason Mount og Sergio Reguilon, som er kommet til denne sommer. Dertil er en række faste spillere også ude med skader, hvorfor Ten Hag har haft svært ved at sætte sin foretrukne opstilling.

Og nu lyder det, at klubben er klar til at grave dybere og afdække, hvorfor de har været udsat for så mange skader.

Ifølge Daily Mail undersøger de det 'aktivt' for at se, om der er mønstre, der er gennemgående. Det gør de i et forsøg på at hjælpe med at afhjælpe de nuværende problemer.

En række af skaderne har været muskelproblemer, som United efter sigende vil forsøge at undgå i højere grad i fremtiden.

United hyrede derfor den tidligere Arsenal-læge Gary O'Driscoll i sommer, men han har først officielt påtaget sig jobbet i sidste uge. I sidste måned indrømmede Ten Hag, at han var bekymret over antallet af skader på hans side.