Frustreret Lewis Hamilton: Værste nogensinde

Af: Nicolai Busekist

|

19/06/2022 13:17

Mest læste i dag

Lewis Hamilton er langt fra tilfreds. Faktisk er han så frustreret, at han aldrig har oplevet en værre bil på banen i Montreal.

Den britiske racerkører er bestemt ikke glad for, hvordan hans bil præsterer i denne sæson. Det har han gjort klart flere gange, og det har han igen understreget.

"Hvad end vi gør ved denne bil for at forbedre den, gør den bare mere ulykkelig. En smule kontakt med kanterne her og bilen flyver. Den er så stiv - og her i Montreal skal du virkelig køre på kanterne," sagde han ifølge Mirror.

"Det er ikke det Montreal, jeg er vant til, og som jeg har kørt i hele min karriere. Det er det værste, jeg har følt i nogen bil her. Du kæmper en brav kamp bare for at holde den væk fra væggen. Du fanger en bil, der hopper. Det holder dig bestemt på kanten."

Efter Lewis Hamilton og George Russells biler hoppede rundt i Baku sidste søndag, 'løftede' Mercedes-teamet chassiset på deres biler forud for det canadiske Grand Prix, men ifølge Hamilton har det ikke haft nogen effekt.

"Vi hævede bilen, men det gjorde ikke nogen reel forskel. Det var stort set som hver fredag: vi eksperimenterede med mange tin," sagde han.

"Vi prøvede et nyt gulv i min bil, hvilket ikke rigtigt virkede, og det ser ud til, at mange ting, vi prøver på denne bil, ikke rigtigt virker."

"Vi eksperimenterede med meget forskellige opsætninger på de to biler i FP2 bare for at prøve at se, om den ene måde virker og den anden måde ikke gør. Vi er nødt til at blive ved med at arbejde. Det er, hvad det er."