Gavmild Hamilton: Har doneret stort beløb

Af: Nicolai Busekist

|

18/06/2022 16:00

Mest læste i dag

Lewis Hamilton gør sig generelt en del i velgørenhed, og det gjorde han også sidste år, hvor han donerede et stort beløb.

Den kendte racerkører har i mange år været kendt for at gøre sig en del i velgørenhed, hvilket han blandt andet gør gennem sin egen velgørenhedsorganisation, der har fået navnet Lewis Hamilton Foundation.

Sidste år var han også en meget velgørende herre, hvilket den såkaldte 'Giving List' fra The Sunday Times vist. Her er han nemlig at finde som en af de mest gavmilde briter.

I modsætning til mange andre lister, er det ikke kun størrelsen af donationerne, der har betydning. Derimod er listen blevet rangeret efter, hvor meget de enkelte personer har doneret i forhold til deres formue.

På denne liste har Lewis Hamilton formået at indtage en femteplads, og kan desuden også bryste sig af at være en af ganske få sportsstjerner, der er med i toppen.

Ifølge listen har han doneret doneret cirka syv procent af sin formue, hvilket er svarende til cirka 175 millioner kroner.

Denne donation skulle ifølge The Sunday Times være gået til hans egen fond, der har navnet Mission 44 og kæmper for at hæve antallet af sorte forskere i Storbritannien.