Max Verstappen holder sig ikke tilbage: Følte mig som en klovn

Af: Nicolai Busekist

|

16/11/2023 18:30

Red Bull-stjernen Max Verstappen holder sig ikke tilbage, da han beskriver, at han følte sig 'som en klovn'.

Mest læste i dag

Det er intet nyt, at der er delte meninger om Las Vegas Grand Prix. Det er en begivenhed, der handler om meget mere end racerløb. Derimod er der skabt et stort show rundt om løbsweekenden, hvilket mange er modstandere af.

Onsdag aften dansk tid blev der taget hul på festlighederne i Las Vegas, hvor kørerne blev introduceret til de mange fremmødte fans. Det skete sammen med musikalske optrædener og et stort droneshow, mens kørerne blev præsenteret på store kasser.

Verstappen, som også blev væk fra en efterfølgende VIP-begivenhed, som F1-chef Stefano Domenicali bad kørerne om at deltage i, er ikke fan af Las Vegas Grand Prix. Det har han givet udtryk for flere gange, og det har han nu gjort igen.

"For min skyld kan vi godt springe alle disse ting over. Det handler ikke om sangeren. Det er bare det at stå deroppe. Man ligner en klovn," sagde han til Motorsport.com efter ceremonien.

Derefter beskriver han begivenheden i Las Vegas som '99% show og 1% sportsbegivenhed'. Derfor har han gjort det klart, hvad hans syn på begivenheden er.

"Jeg har ikke mange følelser omkring det, for at være ærlig. Jeg kan bare godt lide altid at fokusere på præstionsdelen," sagde han.

"Jeg kan i hvert fald ikke lide alle tingene omkring det. Jeg ved selvfølgelig godt, at det nogle steder er en del af det, men lad os sige, at det ikke er i min interesse."

Han gjorde det også klart, at han ikke ser frem til selve showet, der er forbundet med løbet i Las Vegas. Derimod ser han frem til at gøre sit bedste for at vinde.

"Jeg ser frem til at prøve at gøre det bedste, jeg kan. Men jeg ser ikke frem til dette (showet, red.)," sagde han.