Verstappen efter andenplads: Handlede om at begrænse skaden

Af: Nicolai Busekist

|

15/11/2021 09:59

Mest læste i dag

Max Verstappen måtte nøjes med en andenplads ved Formel 1-grandprixet i São Paulo, da han ikke kunne holde Lewis Hamilton bag sig.

Det lykkedes ikke for Max Verstappen at holde Lewis Hamilton og hans Mercedes-racer bag sig i søndagens Formel 1-grandprixet i brasilianske São Paulo.

Det betyder, at Lewis Hamilton har hentet en smule ind på den 12 år yngre Verstappen i den samlede VM-stilling. Alligevel var hollænderen dog tilfreds med resultatet.

Han hæfter sig nemlig ved, at han fortsat har et 'godt forspring' til Hamilton, og at det i højere grad handlede om at begrænse skaden, end at vinde løbet.

"Vi har stadig et godt forspring, så i en svær weekend handlede det lidt om at begrænse skaden. Men jeg tror på, at vi kommer igen i de kommende løb," lød det ifølge Ritzau fra Max Verstappen efter løbet.

"Jeg havde det sjovt derude. Selvfølgelig ville jeg gerne vinde, men jeg synes også, det er tilfredsstillende at blive nummer to med det forsvar, jeg lavede derude. Og at vi stadig har et forspring i VM-stillingen," fortsatte han.

Lewis Hamilton havde også god grund til at være tilfreds med sin indsats i São Paulo. Han sikrede sig nemlig sin sejr nummer 101, og han lagde ikke skjul på, at han var tilfreds.

Den 36-årige syvdobbelte verdensmester gik nemlig så langt, at han kaldte det for 'en af de bedste weekender, hvis ikke den bedste' i løbet af hele sin karriere.

Søndagens sejr bringer Hamilton op på 318,5 point i den samlede VM-stilling. Her har han dog stadig et stykke op til Max Verstappen, der fører stillingen med 332,5 point.

De to kørere skal i aktion igen i den kommende weekend, hvor Formel 1 for første gang skal afvikles i Qatar.