Hun er kendt som 'verdens mest sexede svømmer': Nu smider hun tøjet

Af: Nicolai Busekist

|

06/10/2023 20:03

Svømning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Svømmeren Andreea Dragoi er blevet kendt i hele verden, og har fået tilnavnet 'verdens mest sexede svømmer'.

Mest læste i dag

Andreea Dragoi har før vist, at hun ikke er bleg for at vise sig frem i udfordrende outfits. Det havde hun heller ikke et problem med, da hun poserede iført en lille kjole og bikini under modeugen i New York

Den rumænske svømmer er blevet kendt som 'verdens mest sexede svømmer', men det er ikke kun i vandet, at hun viser sin skønhed frem. Det har hun også for nylig gjort i New York, skriver Daily Star.

Den 20-årig svømmer fra San Jose State har fået en fod indenfor i modelverdenen, og hun har tydeligvis talent for det. Derfor kan det være en potentiel karrierevej for hende, hvis hun beslutter sig for at droppe svømningen.

Andreea, der for tiden forbereder hun sig på sit tredje år på college, hvor hun er en stor stjerne på svømmeholdet, har selv delt en række billede fra modeugen med sine over 80.000 følgere på Instagram. Især to af dem endte dog med at fange folks opmærksomhed.

Foto: Instagram

"Mere fra #NFYW", har hun skrevet som tekst til sit opslag, hvor hun deler billeder, hvorpå hun viser sin utrolige krop i sin lille kjole. Derefter forkælede hun også publikum i en tynd pink bikini med lyserøde englevinger.

Det er ikke første gang, at Andreea viser, at hun også klarer sig rigtig godt som model. Blandt andet hun tidligere optrådt under modeugen i Bukarest.

Foto: Instagram

Ydermere har hun også deltage i en række skønhedskonkurrencer, og endte blandt andet med at vinde Miss California US National Pageant sidste år. I oktober sidste år blev hun også kåret som Miss Ambassador US Nation Beauty Pageant-vinder.

Hendes stigende berømmelse har fået flere til at sammenligne hende med Louisiana State University-gymnasten Olivia Dunne. Der er dog stadig lang vej op til Olivia, der bryster sig af at have 4,4 millioner Instagram-følgere og 7,8 millioner følgere på TikTok.