Holger Rune trækker sig fra turnering

Af: Nicolai Busekist

|

22/08/2022 11:10

Mest læste i dag

Det danske tennistalent Holger Rune har besluttet, at han ikke vil stille til start ved ATP-turneringen i amerikanske Winston-Salem.

I denne uge skulle danske Holger Rune have taget del i ATP-turnering i Winston-Salem, der fungerer som opvarmning til grand slam-turneringen US Open.

Nu er det dog blevet meldt ud på turneringens hjemmeside, at den 19-årige tennisspiller har besluttet at trække sig fra turneringen.

I meddelelsen, der er blevet delt på turneringens hjemmeside, fremgår det, at det skulle være rygproblemer, da har fået den danske tenniskomet til at melde afbud kort før turneringens start.

Det var ellers vurderet, at Holger Rune havde haft gode chancer ved turneringen, da han var tredjeseedet i den.

Planen for Holger Rune var, at han skulle have brugt turneringen i Winston-Salem som sidste anledning til at varme op forud for US Open.

Nu ser det ud til, at han i stedet tager sig en pause, så han kan få styr på de problemer i ryggen, der har fået ham til at melde afbud.

US Open, som er den sidste grand slam-turnering i år, begynder på mandag, hvor flere af tennissportens helt store stjerner naturligvis forventes at være med.