Tennisstjerne under anklage for falske vaccinepapirer

Af: Nicolai Busekist

|

28/12/2022 11:58

Mest læste i dag

Tennisspilleren Camila Giorgi er under anklage for at have snydt med sine vaccinepapirer, for at kunne spille tennis.

Der er meget, der tyder på, at Camila Giorgi - i modsætning til mange andre - har valgt ikke at lade sig vaccinere, til trods for, at hun har vaccinepapirer, der viser noget helt andet.

Medierne La Repubblica og Tennis365 skriver, at den 30-årige tennisstjerne er en del af en større efterforskning af en antivaccine-læge, der har udstedt falske vaccinepapirer.

Det lyder, at en længere række af italienske kendisser har takket ja til disse falske vaccinepapirer. Blandt disse skulle Camila Giorgi også befinde sig.

Under en stor del af pandemien har det været et krav ved flere turneringer, at tennisspillere skulle være vaccineret mod coronavirus, hvis de ville have mulighed for at deltage.

Tilsyneladende har Camila Giorgi ikke haft lyst til at lade sig vaccinere. Derfor har hun fundet en måde, hvorpå hun kunne undgå det, men stadig deltage i tennisturneringer verden over.

Det har medført, at hun nu er anklaget for at have brugt falske vaccinepapirer til at sikre sig deltagelse i disse turneringer, selvom hun har været uvaccineret hele vejen igennem.

Blandt andet brugte hun sine vaccinepapirer til at sikre sig deltagelse i både Australian Open og US Open.