Sidste år var han nummer 1: Nu er McGregor ikke engang i top-10

13/05/2022 17:07

|

Nicolai Busekist

UFC
Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Mest læste i dag

Det er gået tilbage for Conor McGregor i dette år, da han er end ikke er at finde i top-10 på den nyligt frigivne Forbes-liste.

Sidste år var Conor McGregor at finde i toppen af Forbes-listen over de mest indtjenende sportsstjerner. Sådan forholder det sig dog ikke i år, hvor han er faldet helt ud af top-10. Det skriver Mirror.

Det hænger naturligvis sammen med, at han ikke har været i buret, siden han tabte til Dustin Poirier i deres trilogikamp. Han planlægger dog at vende tilbage til UFC senere i år, men hans genoptræning går dog ikke som planlagt.

I år er det fodboldstjernen Lionel Messi, der ligger helt i top på listen med en indtjening på 130 millioner dollars, mens andenpladsen indtages af NBA-stjernen LeBron James med 121,5 millioner dollars. På tredjepladsen finder man Cristiano Ronaldo med en indtjening på 115 millioner dollars.

Canelo Alvarez er den eneste kampsportsstjerne, der har fået en plads i top-10, da han tjente 80 millioner dollars sidste år. Der var dog hverken plads til Tyson Fury og Anthony Joshua, selvom de var involveret i store opgør.

Resten af listen indeholder Neymar (95 millioner dollars), Stephen Curry (92,8 millioner dollars), Kevin Durrant (92,1 millioner dollars), Roger Federer (90,7 millioner dollars), Tom Brady (83,9 millioner dollars) og Giannis Antetokounmpo (80,9 millioner dollars).