Jürgen Klopp med stor ros af danskerklub

11/11/2023 18:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Naomi Baker/Getty Images
Liverpool-træner Jürgen Klopp har rost danskerklubben forud for deres opgør søndag.

Mest læste i dag

Brentford har i denne sæson været nødt til at klare sig uden angriber Ivan Toney. I den forbindelse har de bevist deres værd, lyder det fra Jürgen Klopp.

Af samme grund vil han heller ikke tage let på opgaven, når de tørner sammen i Premier League søndag. Det fortæller han på et pressemøde forud for kampen ifølge Ritzau.

"Det er super udfordrende at spille mod Thomas Frank og Brentford af forskellige årsager. De gør det rigtig godt," sagde han.

"Jeg er ikke sikker på, at de er 100 procent tilfredse med sæsonen, men at miste Ivan Toney – og den spiller, han var for dem – er virkelig brutalt."

Toney er ikke med i denne sæson, da han er blevet idømt en karantæne på otte måneder. Det skyldes, at han brudt reglerne for sportsvæddemål. Derfor kan han først komme i aktion igen den 16. januar næste år.

Uden Toney har Brentford alligevel formået at sikre sig en 9.-plads i Premier League efter 11 kampe. Desuden har de vundet deres tre seneste kampe.

Dette har fået Klopp til at rose dem for at være 'velorganiseret'. Dog sagde han også, at de ganske vist har haft problemer, fordi de har været nødt til at klare sig uden Toney.

I den tid, hvor Toney ikke har været en del af truppen, har andre spillere taget deres tørn. Blandt andet har Bryan Mbeumo været imponerende i denne sæson, og er i øjeblikket klubbens topscorer i Premier League.

Desuden har danske Mathias Jensen også gang i en god sæson for Brentford. Indtil videre står han noteret for at have bidraget med tre mål og tre oplæg i Premier League.